Начало » Контакт

[?]
[?]
Моля, въведете буквите от картинката.
Няма значение дали въвеждате с малки или големи букви.
Клинете върху снимката за да смените буквите.
Всеки потребител на сайта е длъжен да спазва следните правила и условия:

1. Потребител може да бъде частно лице, юридическо лице или организационна единица, която не притежава правата на юридическо лице. Потребителят трябва да притежава електронна поща.
2. Предмет на продажба могат да бъдат стоки, чиято продажба е разрешена от българското законодателство.
3. Недопустими са действия, които могат да усложняват или дестабилизират функционирането на сайта. В случай на подобни действия antiki.bg незабавно ще блокира потребителското име на нарушителя и ще предприеме правни стъпки за възстановяване на щетите. Действията на потребител, целящи дестабилизацията на сайта, могат да бъдат третирани като престъпление по силата на Наказателния Кодекс на Република България.
4. Потребител, който приема правилата, описани тук, дава същевременно своето съгласие за начина, по който antiki.bg третира личните данни. Екипа на antiki.bg гарантира, че няма да използва данните с друга цел, освен за целите на сайта. Предоставянето на лични данни може да настъпи само в случаи, предвидени в Закона.
5. antiki.bg не носи отговорност за поведението на продавачите, нито за предлаганите от тях за продажба стоки.
6. antiki.bg не носи отговорност за качеството, безопасността и легалността на стоките , автентичността на тяхното описание, правата на продавача върху продаваните стоки , а също и за платежоспособността на купувачите.
7. antiki.bg си запазва правото да изтрива обява и блокира потребители, нарушаващи правилата и условията за работа със сайта!
8. Екипа на antiki.bg не носи отговорност за каквато и да е сделка, сключена с помощта на antiki.bg, включително претенции, свързани със стоките , продавани в сайта и в случай, че артикулът не отговаря на публикуваното описанието.
9. В antiki.bg не могат да бъдат предлагани за продажба незаконни стоки. Продавачът е отговорен за истинността на предоставената информация. За предоставяне на невярна информация продавачът носи съответната законова отговорност.
10. В случай на нарушение на някое от правилата, описани тук - antiki.bg има право да премахне обявата.


С уважение,
antiki.bg